fbpx

Podlaha Barlinek na stánku Zieta Studio během Salone del Mobile.Milano 2024

Salone del Mobile 2024 se vrací jako hvězda designového kalendáře: přední mezinárodní událost designové oblasti se bude konat ve dnech 16.-21. dubna na výstavišti Rho Fiera v Miláně. Partnerem výstavy Oskara Zięty se stala firma Barlinek, jejíž podlaha poskytuje solidní základ pro prezentaci premiér tohoto známého designéra během italského designového týdne.

Výstava založená v roce 1961 se může pochlubit širokou škálou produktů pro zařizování interiérů, vynikajících silným výrazem. Poslední edice přilákala více než 300 tisíc návštěvníků ze 181 zemí světa. Právě zde jsou prezentovány prototypy a inovace v oblasti vybavení, domácích prostor a životního stylu: ložnice, obývací pokoje a jídelny, prostory s nábytkem a skříněmi, čalouněné, stoly a židle tvoří scénu, která ukazuje, jak se mění způsob, jakým žijeme a s ním související život a vybavení domu.

Světlo, ultralehkost a udržitelný rozvoj

Letos, během 62. ročníku veletrhu Salone del Mobile.Milano, se Zieta Studio představí v zcela novém světle – doslova. Nejnovější objekty Zieta se objeví v ještě jasnějších, ještě lehčích a ještě udržitelnějších verzích. Nebudou chybět dekorativní akcenty ze stále se rozšiřující kolekce váz Zieta. Dojde i na novinky v kategorii konzol, které vzdávají hold estetice, funkčnosti a každodenním zvykům. Pozadím všech těchto událostí bude podlaha Barlinek jasan Milkshake, jejichž krásná mléčná barva doplní estetiku stánku a bude přirozenou základnou prezentovaných novinek. Brzy se uvidíme – stánek E37, hala 14.