UPOZORNĚNÍ: Z důvodu nedostatku vstupních surovin na evropském trhu, jsou dodací lhůty podlah Barlinek delší než 14 dní od objednávky. Prosíme tedy o včasnou poptávku podlah, abychom Vám zaručili požadovaný termín dodání. Děkujeme za pochopení.

Ochrana osobních údajů

1. Základní ustanovení

Radek Malý, IČ: 04060024 se sídlem Chleny 16, 517 45 Chleny

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.barlinek.cz

Pro poskytování našich služeb, prodej zboží a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

2. Zpracování osobních údajů

a) Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to:

 

Osobní údaje: Jméno a příjmení, e-mail, telefon

Doručovací a fakturační údaje: Ulice a číslo domu, město, PSČ, země

Informace o produktu: Název, typ, množství

 

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně zboží a služeb.

 

Na základě, jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 12 měsíců od naší poslední komunikace.

 

B) Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje:

 

Osobní údaje: Jméno a příjmení, e-mail, telefon

Doručovací a fakturační údaje: Ulice a číslo domu, město, PSČ, země

Informace o produktu: Název, typ, množství

 

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží nebo služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

 

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací.

 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění naší služby a poté 10 let od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

 

C) Newslettery (obchodní sdělení) 

Pokud jste nakupující zákazník a nezakázali jste nám to při nákupu, použijeme vaši e-mailovou adresu pro rozesílku našich novinek.

 

Na základě jakého právního důvodu?

Umožňuje nám to ust. § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, pokud jste nám to při nákupu nezakázali.

 

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

10 let od vašeho posledního nákupu. Z rozesílky se můžete kdykoliv odhlásit prostřednictvím e-mailu nebo nás kontaktujte na e-mailu: info@barlinek.cz

 

3. Kdo se k datům dostane? 

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

provozovatel e-shopové platformy Shoptet společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ: 28935675

 

Společnosti podílející se na expedici zboží:

Česká pošta, s.p. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha IČ: 47114983

Balíkobot, s.r.o. Revoluční 1200/16, 110 00 Praha IČ: 06283799

Zásilkovna s.r.o. Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha IČ: 28408306

 

Společnosti podílející se na expedici plateb:

Fio banka, a.s. V Celnici 1028/10, 117 21 Praha IČ: 61858374

 

Poskytovatelé marketingových služeb:

Aneta Šebečková Východní Stráň 404, 250 72 Předboj IČ: 03429148

Alvennium, spol. s r.o. Jozefa Gabčíka 346, 530 09 Pardubice IČ: 02442884

Martin Matějka Sluneční 186, Chýně 253 01 IČ: 75508265

Radka Snížková Mezilesní 554/1, Praha 4, 14200 IČ: 69801207

Brani s.r.o. Košinova 18, 612 00 Brno IČ: 04580133

 

Účetní firma:

Dušek Josef Kroftova 2204/29, 616 00 Brno IČ: 48599620

 

Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:

 

Facebook Ireland Limited 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour Dublin 2, Ireland DIČ: IE 9692928F

Favi online s.r.o. Vodičkova 710/31, 110 00 Praha 1 IČ: 04857402

Google Ireland Limited Gordon House Barrow Street Dublin 4 Ireland DIČ: IE 6388047V

Seznam.cz, a.s. Radlická 3294/10, Smíchov, 150 00 Praha IČ: 26168685

Heureka Group a.s. Karolinská 650/1, 186 00 Praha IČ: 07822774

 

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

 

4. Co byste dál měli vědět 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů. 

V naší společnosti dochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@barlinek.cz nebo zavolejte na telefonním čísle +420 739 693 374.

 

5. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 01.01.2021

 

Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním a v případě poskytnutí dalších osobních údajů s jejich ochranou a zpracováním.