UPOZORNĚNÍ: Z důvodu nedostatku vstupních surovin na evropském trhu, jsou dodací lhůty podlah Barlinek delší než 14 dní od objednávky. Prosíme tedy o včasnou poptávku podlah, abychom Vám zaručili požadovaný termín dodání. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 138 hodnocení
Přidat hodnocení
5
137x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jan | 9.1.2022
Rychlé doručení a super kvalita.
K Avatar autora Kateřina | 6.1.2022
Velice ocenuji rychlost doručení zboží a velice ochotný přistup a komunikaci se mnou. Přeji Vám spoustu dalších spokojených zákazníků. S pozdravem Danicsová
Avatar autora Roland Šafr | 17.12.2021
5,0
PH Avatar autora Petra Holá | 9.12.2021
Velmi spokojená, férové jednání a dobré rady prodejce.
AH Avatar autora Alžběta Helikso | 30.11.2021
Velmi vstřícné, profesionální jednání, doporučuji.
MS Avatar autora Martin Stavěl | 26.11.2021
Maximální spokojenost, ochota, vstřícnost a profesionalita
E Avatar autora Erik | 6.11.2021
Vsechno perfektni. Komunikace na urovni, dodrzeni terminu, domluva na vsem, flexibilita, ochota, odbornost. Perfektni material.
JM Avatar autora Jan Mayer | 29.10.2021
Spokojenost. Mayer
L Avatar autora Lucie | 23.10.2021
Příjemný, ochotný a rychlý přístup. Velká spokojenost.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 24.10.2021
Dobrý den Lucie, děkuji moc za Vaší reakci. Jsem rád, že jste s námi byla spokojena. Radek Malý
Avatar autora Lenka Šimečková | 21.10.2021
Naprostá spokojenost.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 24.10.2021
Děkujeme. Vážíme si každé reakce. Radek
L Avatar autora Leoš | 13.10.2021
Velká spokojenost, ochota i super podpora zákazníka
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 13.10.2021
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Děláme vše pro to, aby byli naši klienti spokojeni :) Radek
R Avatar autora René | 12.10.2021
Zatím jen vzorek, vše o.k.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 19.10.2021
Děkujeme za reakci :) Radek
V Avatar autora Veronika | 8.10.2021
Byli jsme velmi spokojeni.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 8.10.2021
Jsme rádi, že jste byla spokojena. Radek
RB Avatar autora Roman Baťa | 6.10.2021
spokojen
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 8.10.2021
Děkuji moc za pozitivní komentář, jsem rád že jste byl s našimi službami spokojen. Radek Malý
KZ Avatar autora Kloss Zdeněk | 25.9.2021
Dobrá volba
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 27.9.2021
Mockrát děkuji za Vaší reakci. Radek Malý
HV Avatar autora Hana Vondrušková | 1.9.2021
Vše v pořádku doručeno, podlaha je krásná, jen musím souhlasit s další "hodnotící", že suky jsou tmeleny zbytečně tmavým tmelem, takže máte pocit, že je podlaha špinavá nebo nějak poškozená. Jinak povrch je velmi příjemný, nicméně se také lehce poškrábe - je nutné podlepit nohy křesla a pod.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 27.9.2021
Dobrý den paní Vondroušová, děkujeme za Vaše hodnocení. Co se týče tmelení nezdravých suků, tak jsem již vysvětloval níže paní Bužgové. Jedná se o procesní výrobní postup. Neexistuje žádná třívrstvá podlaha, která by neměla suky tmelené. Co se týče barevnosti tmelu, je lepší vždy podlahu před zakoupením vidět, aby si klient udělal představu o reálné podobě podlahy. Jak píšete o poškrábání, tak ano přeci jen je to dřevěná podlaha, která je náročnější na údržbu než třeba dlažba, koberec nebo vinyl. Rozdíl je také v tom, jestli vyberete dřevěnou podlahu olejovanou nebo lakovanou, kdy lakovaná je proti poškrábání odolnější a více vydrží. Více o porovnání těchto povrchových úprav naleznete v našem blogu. Děkuji moc Radek
VR Avatar autora Václav Rufr | 21.8.2021
Ano vše v pořádku.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 27.9.2021
Děkuji za Vaše hodnocení. :)
HB Avatar autora Helena Bužgová | 21.8.2021
Podlahu Cheer Senses bych si již podruhé nepořídila, a sice z čistě vzhledových důvodů - suky jsou tmeleny dle mého názoru nepěkným způsobem, tmavým tmelem, a vypadají jako nepřirozené fleky. Z hlediska kvality zatím podlahu nemohu posoudit. Jinak obchod fungoval dobře, ochota a vstřícnost.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 27.9.2021
Dobrý den paní Bužgová, mrzí nás, že byste si podlahu Cheer Senses již nevybrala. Jelikož se nejedná o masivní podlahy, ale podlahy třívrstvé, tak se suky musí vždy tmelit, protože by jinak vypadly nebo se vydrolily. Na přírodní odstíny, je většinou použit černý nebo hnědý podlahářský tmel, který je odstínem nejblíže k zarostlému suku. Je však pravdou to, že nic nenahradí krásně zarostlý a zdravý suk dřeva. Proto také našim klientům vždy doporučujeme návštěvu naší prodejny, kde vidí vše na vlastní oči. Pokud jsou z daleka, tak doporučujeme službu prémiové konzultace, kdy přivezeme vybrané velké vzorky sebou na místo. A v neposlední řadě máme i službu zasílání vzorků ve formátu A4, kdy je alespoň trochu vidět odstín, struktura a zpracování dřeva nebo třeba právě zmíněné tmelení suků. Děkujeme Vám za vaší reakci a věříme, že i přes tento problém Vám bude dělat podlaha radost. Radek Malý
VS Avatar autora Vaclav Slajs | 11.8.2021
Vse v poradku, rychla domluva a dodani.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 13.8.2021
Děkuji za hodnocení. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojen. Radek Malý
Z Avatar autora Zdeněk | 3.8.2021
Super podlaha a dobře se pokládala.
RM Avatar autora Radek Malý (Administrátor) 4.8.2021
Děkujeme za kladné hodnocení. :) Radek Malý

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 138

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné